Yeni
Loading...

CHP'DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLUYOR!


    Chp Bayramiç ilçe örgütü bu gün yapılacak ön seçim ile 2024 Mart ayında yapılacak seçimde ki Belediye Başkan adayını ve İl Genel Meclis Üyelerini belirleyecek.

   Belediye Başkan adayı olabilmek için 4 aday seçime girecek. Üyelerin en çok oyunu alan aday 2024 yerel seçimlerinde Chp'nin belediye başkan adayı olacak.Seçime Cem ATILGAN, Metin AKINCI, Özkan BALCI ve Kazım TOPALOĞLU katılacak. Genel seçimler öncesi önümüzdeki dönem aday olmayacağını açıklalayan Mert UYGUN partide ve Bayramiç siyasetinde şok etkisi yaratmıştı.Partinin önde gelenleri ve partililer Tekrar adaylığı konusunda Mert UYGUN'u ikna etmeye çalışsalar da bunda başarılı olamadılar.Ardından yaklaşık 3 ay önce alınan ön seçim kararının ardından partide Belediye Başkan Aday Adayları peş peşe açıklandı. Chp'de aday bolluğu yaşanırken kim kazanırsa kazansın tek aday arkasında birleşileceği ve seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanılacağı ifade edildi.

  Öte yandan İl Genel Meclis üyesi olmak isteyen Aday Adaylarıda çalışmalarını tamamladı. İl genel meclisi seçimlerinde köylerdeki üyelerde oy kullanacak. İl genel Meclisi için de Sadık GÖĞÜSGEREN, Yusuf AKGÜN, Ceyhan GÖÇGEN ve İbrahim Selçuk GÜNEŞ çekişecek.Chp İlçe Başkanı İbrahim DEMİRTAŞ Ön seçimin tam bir demokrasi şöleni havasında geçeceğini belirterek; ''Yönetimim ve şahsım adına seçimlere giren tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Seçim sonunda kaybeden olmayacak. Kazanan aday etrafında toplanıp, birlik ve beraberlik içinde hemen yarın çalışmalarımıza başlayacağız.Bayramiç Chp Belediyeciliği ile rahat bir nefes aldı. Önümüzde ki dönem seçilecek Başkanımızla yine şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışımızı sürdüreceğiz.Chp ve Bayramiç kazanacak''dedi. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder