Yeni
Loading...

CHP KONGRESİNDE BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ


    CHP Bayramiç ilçe kongresi gerçekleşti. Gerçekleşen kongrede, CHP Bayramiç İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş oldu.

     İlçe Kongresine Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Çanakkale Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Muharrem Erkek, İl Başkanı Doğan Ateş, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan,  İl Sekreteri Hüseyin Çay, İl Saymanı M. Orhan Orhan, İl Bilişim Sorumlusu Aydın Karasaç ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özkul, Oda başkanları, Muhtarlar ve partililer katıldı.Kongrede Muharrem ERKEK divan kurulu başkanı seçildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından görüş ve temenniler kısmında söz alan Belediye Başkan aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verdi.Son olarak söz alan Yeni ilçe Başkanı İbrahim DEMİRTAŞ'ta birlik ve beraberlik mesajı vererek; ''

Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten onur ve mutluluk duydum. Kongremize katılarak yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. 

   Ben yıllardır cumhuriyet halk partisinde görev yapmış uzun süredir oda başkanlığı yapmış bir kardeşinizim Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda yapılan genel seçimlerde çok inanmıştık, iktidara geleceğimize fakat yine talihsiz bir şekilde kaybettik. Ben şunu söylemek istiyorum. Geleceğimiz için, çocuklarımız için, davamız için umudumuzu kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 seçimlerin de sayın Mert başkan'ın seçildiği gün gibi birlik olacağız üstüne koyarak bu seçimlerde başarılı olacağız. Hep beraber bunun üstünden geleceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Ben ve yönetimim, Bayramiç ve örgütümüz ile ilgili her konunun yıllardır takipçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizler hizmet için bir yola çıktık. Bir önceki seçimde kazandığımız Bayramiç'imizin değerlendirmesini yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte ortaya çıkan tabloyu göz önünde bulundurarak örgütümüzden adaylarımıza kadar tüm eksiklerimizi ve hatalarımızı tespit edip çalışmalarımızı ona göre yön vereceğiz.

   Çok değerli Belediye Başkan aday adaylarım yine İl Genel Meclis adaylarım sizlerden beklentim kazananın kaybedenin olmadığı bir yarışta Cumhuriyet Halk Partisi'nin kazanacağını unutmayalım.

   Bundan sonraki seçimde; Bayramiç için, davamız için, aktif olarak hep birlikte sahada olacağız. Hep birlikte başaracağız. Cumhuriyet Halk Partisi farkını ortaya koymaya devam edeceğiz.

   Sözlerimi daha fazla uzatmak istemiyorum umut insanın bir yakıtıdır umutlarımızı hiçbir zaman yitirmeyeceğiz, Ne Mutlu Cumhuriyet halk parti'liyim diyene Ne Mutlu Türküm diyene''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder