Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR ZEYNEP SARI İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ


    İlçemizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde başarıyla temsil eden Bayramiçspor sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz gün orta oyuncu mevkiinde görev yapan Zeynep Sarı ile sözleşme yenileyen Bayramiçspor sezon öncesi kadrosunu tamamlamak için çalışmalara başladı.Bu yılda ilçemizi 2. ligde temsil edecek olan Bayramiçspor altyapı oyuncularını da A Takıma yükseltiyor.

   Özellikle altyapı omurgalı bir takım oluşturacaklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Sezon öncesi transfer görüşmelerimiz başladı ve görüşmelerimiz sürüyor. Bu yılda sadece 4 bölgeye 4 yeni oyuncu alarak devam edeceğiz. Önceliğimiz kendi yetiştirdiğimiz Bayramiçli sporcularımızı oynatmak. Bunun için bu yılda A takımımıza altyapıdan oyuncular takviye edeceğiz. Transferi 4 oyuncu ile kapatacağız. Hedefimiz bu ligde İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek ve sporseverlere güzel maçlar izletmek olacak.Üst sıralar için yine mücadele edeceğiz.

   İlk transferimizi geçtiğimiz yıl Bursa'dan aldığımız genç oyuncu Zeynep Sarı olarak gerçekleştirdik. Görüştüğümüz oyuncular var fakat çok yüksek bütçeler istiyorlar. Biz biraz daha bütçemize uygun oyuncular arıyoruz.Toplanan bağışlarla ve sponsor destekleriyle takımımızı en uygun bütçeyle kurma çabası içersindeyiz.Altyapı oyuncularımızın A takıma yükselmesi ile transferi en aza indirgemek istiyoruz. Hatta önümüzdeki yıllarda başarabilirsek tamamı Bayramiçspor altyapısından yetişen çocuklarımızla sahaya çıkmak istiyoruz. Yönetim olarak en büyük idealimiz bu olacak''dedi.

   Bayramiçspor ile tekrar anlaşmanın mutluluk verici olduğunu belirten Zeynep Sarı; ''Bayramiç benim için çok önemli bir yer ve buraya çok alıştım. İnsanları çok samimi ve çok iyi bir voleybol sevgisi var bu şirin ilçede, bunun için hiç düşünmeden imza attım. Umarım Bayramiçspor olarak ligde iyi işlere imza atarız. Bu yılda Bayramiçspor forması terleticeğim için çok mutluyum''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder