Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ



    İlçemizi ve İlimizi Voleybol branşında başarıyla temsil eden Bayramiçspor takımı sponsorlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.İlçemizi ve İlimizi İzmir'de yapılacak olan Türkiye şampiyonası finallerinde temsil edecek olan Bayramiçspor Küçük Kız takımı, finaller öncesi takımın su ihtiyacını karşılayan Aygaz Bayii sahibi Özgür DEMİR'e teşekkür ziyaretinde bulundu.DEMİR'e çiçek takdim eden sporcular kendisine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

   Bayramiçspor Kulüp Başkanı Bülent BORA'da su ihtiyaçlarını karşılayan DEMİR'e teşekkür ederek; ''Yaklaşık 6 yıldır Kulübümüzün su ihtiyacını karşılayan ve bizleri hiç geri çevirmeyerek destek olan Özgür DEMİR'e yönetimim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.Zor şartlarda ayakta kalmaya çalışan ve yapılan bağışlarla mücadelesini sürdüren takımıza verilen her türlü destek için teşekkür ediyoruz.Bizleri yıllardır hiç geri çevirmeyen ve maddi manevi yanımızda olan Özgür DEMİR kardeşimize de ayrıca teşekkür ediyoruz''dedi.

   Aygaz Bayii sahibi Özgür DEMİR'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ''Bayramiçspor yıllardır gerçekten İlçemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Onların aldığı başarılarla bizler de gurur duyuyoruz.Küçük kızlarımıza İzmir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında yürekten başarılar diliyorum. Bayramiç'in bir takımının bu şampiyonada olması çok büyük bir başarıdır''dedi. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder