Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR GALATASARAY'YA DİRENEMEDİ


    İlçemizi ve ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil eden Bayramiçspor Küçük Kız takımı gurubun ilk maçında güçlü rakibi Galatasaray karşısında direnemedi.

   Gurubunda Galatasaray, İzmir Gelişim Koleji ve Karadeniz Spor'un olduğu Bayramiçspor turnuvanın ilk maçını Galatasaray ile oynadı.Maça iyi başlayamayan Bayramiçspor ilk seti farklı kaybetti.İkinci ve son sette de rakibine direnemeyen Bayramiçspor Galatasaray'a 3-0 yenilmekten kurtulamadı.İlk kez bir Türkiye Şampiyonasına katıldıklarını belirten Takım Antrenörü Melda BORA çok heyecanlı olduklarını belirterek; ''Takım olarak ilk maçımızda çok heyecanlıydık. Normalde oynadığımız oyunu oynamaktan çok uzaktık. Rakibimiz Galatasaray çok güçlü bir ekip fakat biz çok hata yaptık.Kızlarımız ilk kez böyle güçlü bir ekip karşısına çıktı.Çocuklarımız Galatasaray ile oynamanın keyfini yaşadılar.Onlar için çok büyük tecrübe oldu.İkinci maçımızı Yarın(bugün) İzmir temsilcisi Gelişim Koleji ile oynayacağız. Bu maçta heyecana kapılmazsak normal oyunumuzu oynuyabilirsek rakibimizle mücadele ederiz.Burada herkez Bayramiç'i soruyor. Küçük bir ilçe olduğumuzu söyleyince şaşırıyorlar ve bizleri tebrik ediyorlar. Burada Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımların arasında Bayramiçspor'un olması bizleri gururlandırıyor''dedi.

   Gurubun ikinci maçında Bayramiçspor- İzmir Gelişim Koleji maçı bugün saat 12:00 de oynanacak. Maç YesilBayramicspor instegram adresinden canlı olarak yayınlanacak. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder