Yeni
Loading...

İYİ PARTİ ADAYLARI HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR


     İYİ Parti Milletvekili adayı Mevlüt İnanç seçim çalışmalarını Bayramiç ve Ezine'de sürdürdü.İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına Ezine, Kepez ve Çanakkale'de devam etti. Gün boyu esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Uz, Kadir Gecesi dolayısıyla Dumlupınar Camiinde cemaatin kandilini kutladı.

    İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla ve esnafla bir araya gelen İYİ Partili Uz, ilk olarak Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan`ı ziyaret ederek seçim çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kepez Belediye Başkanlığında yapılan toplantıya İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Zişan Özaydın, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, İYİ Parti Kepez Belde Başkanı Ramazan Erol ve Belediye Meclis Üyesi Ruhi Akkoyun katıldı. İYİ Parti teşkilatı daha sonra esnaf ve Kepez pazarını ziyaret etti. Esnaf ile bir araya gelen İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, esnafın sorunlarına kulak verdi. Maddi sıkıntılar nedeniyle bellerini doğrultamadıklarını belirten esnaf, yine de geleceğe umutla baktıklarını ifade ettiler. 

     İYİ Parti heyeti daha sonra Ezine`de sanayi esnafıyla bir araya geldi. Ezine`de devam eden ziyaretlere İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Mevlüt İnanç, İYİ Parti Ezine İlçe Başkanı Zühtü Şansal Erdil, İYİ Parti Bayramiç İlçe Başkanı Ziya Erol ve partililer katıldı. Gün boyu esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan İYİ Parti ekibi, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz ve İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı İnanç ile birlikte esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu. İYİ Parti teşkilatı daha sonra, Güllüce Köyü`nde iftar programına katıldı. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, burada köylülerin kandillerini kutlayarak hayırlı ramazanlar diledi. İYİ Parti teşkilatı, iftar programının ardından Dumlupınar Camiinde cemaatle bir araya geldi. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz tarafından teravih namazı çıkışında cami cemaatine lokma tatlısı dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan İYİ Parti teşkilatı daha sonra çevre kıraathanelere ziyaretler düzenledi. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz, kıraathane ziyaretlerinde vatandaşların kandilini kutladı.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder