Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK



    Türkiye Voleybol Federasyonu bir ilke imza atarak Genç Kızlar Türkiye şampiyonası gurup maçlarının 25-26-27 Nisan Tarihlerinde Bayramiç'te yapılmasına karar verdi.
    İlçemizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde temsil eden Bayramiçspor Genç takımının da katılacağı gurup maçlarında Tekirdağ, Balıkesir ve Kırklareli takımları mücadele edecek. 3 gün sürecek turnuva sonunda gurubu lider olarak bitiren takım Türkiye şampiyonası yarı finallerine gitmeye hak kazanacak.Lig usulü oynanacak maçlar sonunda en çok puanı toplayan takım şampiyon olacak.
   Böyle bir turnuvayı ilçemize aldırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Bu turnuvayı ilçemize aldırmak için Voleybol Federasyonuyla yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı.İlk önce turnuvanın Çanakkale'de yapılacağı açıklanmıştı. Federasyona bu turnuvaya ev sahipliği yapmak istediğimizi ve ilçemizin bu konuda her türlü imkana sahip olduğunu belirttik. Bu tip turnuvalar bu zamana kadar hiç ilçelere verilmezken Federasyon yetkililerini ikna etmeyi başardık.Organizasyonun sorunsuz ve en güzel şekilde gerçekleşmesi için ilçe olarak elimizden geleni yapacağız.Buraya gelecek takımlara Bayramiç'in tarihi mekanlarını gezdireceğiz.3 günlük turnuva boyunca takımlar burada konaklayıp esnaflarımızdan alış-veriş yapacaklar. Bayramiç'in tanıtımı açısından da bu turnuva çok yararlı olacak.
    İlçemiz spor salonunda gerçekleşecek bu voleybol şöleninde Bayramiçli sporseverleri takımımızı desteklemek için tribünlere bekliyoruz.Taraftarımızın her zaman olduğu gibi bu turnuvada da en centilmen şekilde ev sahipliği yapacağından hiç kuşkum yok.Turnuvanın sorunsuz tamamlanması için onlara büyük iş düşüyor.İnanıyorum ki Bayramiç'in ne kadar centilmen olduğunu gösterecekler.Öte yandan bu organizasyonun ilçemizde yapılması konusunda desteklerini esirgemeyen Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürü Ömer KALKAN ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz''dedi.

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder