Yeni
Loading...

İSMET GÜNEŞHAN'DAN BAYRAMİÇ ZİYARETİ


      CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı İsmet Güneşhan, seçim çalışmaları kapsamında Bayramiç CHP İlçe Başkanlığı'nı ve Bayramiç CHP Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP'li Güneşhan'ı ziyaretlerinde, Bayramiç CHP İlçe Başkanı Seyhan PALAZ, Bayramiç CHP Belediye Başkanı Mert UYGUN ve ilçe yönetimleri karşıladı.

    Ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan Güneşhan, "Seçim çalışmalarımız kapsamında örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Ezine ve Geyikli örgütlerimizi ziyaret sonrası Bayramiç örgütümüzü ziyaret ettik. Verimli görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Örgütlerimizden aldığımız bilgileri, fikir alışverişlerini saha çalışmalarımızda kullanıyoruz. Bizler hep birlikte gece gündüz demeden çalışarak kazanacağız. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. Bundan hiç bir şüphemiz yoktur. Çanakkale'de yapacağımız çalışmalar ile Millet İttifakı'nı ve partimizi rekor bir oya ulaştıracağız. Türkiye'yi içinde bulunduğu karanlıklardan aydınlıklara hep beraber çıkaracağız"dedi.

     Güneşhan milletvekili aday adaylığına yönelik açıklamasında “Partimizin ilgili organlarına aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Çanakkale ve partimiz bu zamana kadar bizlere hep destek verdi. Şimdi sıra destek vermesi gerekenler bizleriz. Türkiye zor günlerden geçiyor. Hem ekonomik hem siyasi derin bir kriz içindeyiz. Bu kriz Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi şehrimiz Çanakkale’de de çok ağır bir şekilde hissediliyor. Saray iktidarının bu krizi çözme kabiliyeti kalmamıştır. Bu krizi biz yani Millet İttifakı çözecektir.

“Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz”

     Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırarak, ülkemizi içinde bulunduğu karanlık günlerden aydınlığa taşıyacağız. Hiç şüphemiz yok ki Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Çanakkale’miz ve Türkiye’miz iktidarımızda rahat bir nefes alacaktır” ifadelerini kullandı.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder