Yeni
Loading...

DERE ÜSTÜ DÜKKANLARI YIKILIYOR!..



  Yıllardır yıkıldı yıkılacak derken, dere üstü dükkanlarının yıkım süreci resmen başlatıldı. 80 li Yıllarda alınan tapularla birlikte, belediye tarafından ruhsat verilen dere üstü dükkanlarının yıkımı için mahkeme süreci tamamlandı. İcra müdürlüğünce dükkan sahiplerine dükkanlarını 1 ay içinde boşaltmaları için tebligatlar yapılacağı ve 1 ay süre verileceği ifade ediliyor. Bu süre zaafında dükkanlarını boşaltmayanlar için icra takibi başlatılacak ve icra yoluyla tahliye edilecekler. 

   Dükkan sahiplerinin bu karar ile birlikte nasıl bir yol izleyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Dükkan sahiplerinin haklarını aramak için yine yargı yoluna gideceği ve dükkanların eder fiyatının kendilerine verilmesi için mücadele edeceği ifade ediliyor. Bu süreci takip etmeye devam edeceğiz. Fakat bir gerçek varki 40 yıl önce yapılan dükkanlar kısa süre sonra yıkılacak. 

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

1 yorum :

  1. 1.niye yapıldı 2.neden yıkılıyor 3.dükkan sahipleri mağdur edilmeden çözüm bulunamazmi. Birde açıklama yapılsa bizlerde ogrensek kasabamızda neler oluyor

    YanıtlaSil