Yeni
Loading...

DEPREMZEDELERDEN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR



    Türkiye’yi yasa boğan depremin hemen ardından Hatay'ın Defne ilçesinde görevlendirilen Bayramiç  Belediyesi, bölgede yaraları sarmaya devam ederken Bayramiç'e getirilen depremzedeleri de yalnız bırakmıyor.

   Geçtiğimiz hafta Gaziantep merkezden ilçemize gelen depremzedeler Gülşen Atay ve kızı Merve Atay Başkan UYGUN'u makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Belediye misafirhanesine yerleştirilen depremzedeler kendilerine çok iyi davranıldığını ve hiçbir eksikliklerinin olmadığını ifade ederlerken, kendilerine kapılarını açan başta Belediye Başkanı Mert Uygun ve tüm belediye personeline teşekkür ettiklerini belirttiler.Üniversitede Resim Öğretmenliği bölümünde okuyan Merve Atay Başkanın karakalem resmini çizdi ve Kendisine hediye etti.

   Belediye Başkanı Mert UYGUN'da yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirtip; ''Çok büyük acılar yaşadık.Yaraları sarmaya devam ediyoruz ve herkeze yardımcı olmak istiyoruz.Sizlerin başımızın üstünde yeri var. Ben şahsım adına da her zaman yanınızda olacağım. Ayrıca Merve kardeşimin çizmiş olduğu resmi hediye etmesi beni çok duygulandırdı.Kendisine teşekkür ediyorum''dedi.  

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder