Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ HALKI BÜYÜK BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERİYOR



Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan depremden etkilenen çok sayıda bölgeye destek olmak amacı ile ülke genelinde vatandaşlar tarafından toplanan yardımlar, deprem bölgesine ulaştırılmaya devam ediyor.İlçemizde de Kaymakamlık, Afad ve Belediye öncülüğünde toplanan yardımlar, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
   Depremin yarattığı büyük yıkımın ve acıların sarılabilmesi amacı ile Bayramiçliler tarafından yapılan yardımlar toplanmaya devam ediyor. İlçemiz spor salonunda oluşturulan koordinasyon merkezinde gönüllü Bayramiçliler, Öğretmenler, Memurlar, üniversite öğrencileri ve belediye personelleri tarafından gıda, giysi, battaniye, hijyen ürünleri ve ısıtıcılar şeklinde kategorize edilerek deprem bölgesine gönderilmek üzere paketleniyor. Gönüllüler ve belediye personellerince hazırlanarak tırlara yüklenen yardım malzemelerinin ilk etabı, geçtiğimiz salı günü İlçemiz spor salonundan yola çıktı.Depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkan araçlar, alkışlarla uğurlandı.
   Yaşanan büyük acının ancak dayanışma ile atlatılabileceğini ifade eden Başkan UYGUN; “Bu günler, el birliğiyle felaketleri atlatma günleri. Bu günler yarışma, çekişme günleri değil.Her şeyi düşünmek zorundayız. Millet olarak duygusalız tabi, insan ne diyeceğini de bilemiyor bu gibi durumlarda ama dayanışmamız devam edecek.Biz Belediye olarak tüm personelimiz ve tüm ekipmanlarımızla birlikte depremzede vatandaşlarımıza destek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.İnanıyorum ki kötü günlerde her zaman birlik, beraberlik ve dayanışma içersinde olarak bu günleri atlatacağız ve yaraları da kısa sürede saracağız. Hepimizin başı sağolsun, çok büyük acı bu, hepimize geçmiş olsun” dedi.



 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder