Yeni
Loading...

16 YILLIK BAŞKAN İSMAİL PEHLİVAN BU KEZ KAYBETTİ



    İlçemizde sonucu merakla beklenen Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri tamamlandı.16 yıldır Başkanlık koltuğunda oturan İsmail PEHLİVAN 5.dönemde koltuğa veda etti.

   Seçimler öncesi yapılan delege seçimlerinde birçok tartışma yaşanmış ve seçimlere bu tartışmalar gölgesinde gidilmişti. Delege seçimleri sonrası bir diğer aday Mesut ŞEN delege seçimlerini kazandıklarını açıklamıştı, fakat mevcut başkan İsmail PEHLİVAN'da delege seçimlerini kendilerinin kazandığını açıklamıştı. Bu iddialarla birlikte seçime gidildi.Yapılan seçim sonucunda Mesut ŞEN delegelerin 46'sının oyunu alarak seçimi kazandı. Mevcut Başkan İsmail PEHLİVAN ise delegelerin 33' ünün oyunu alabildi.

   Seçim öncesi kürsüden yapacakları hizmetleri anlatan Mesut ŞEN; ''Ben ve ekip arkadaşlarım bu yola çıktığımızda birçok hedef koyduk. Biz bu odayı sadece ÇKS ve Patentle uğraşan bir oda değil, 80 km ötemizdeki Biga Ziraat Odası gibi aktif çalışan bir oda yapmak için yola çıktık.Bizim amacımız bu odada ilacı, gübreyi, tohumu, hayvan ilacını sattırmak ve bunu satarken de bunları maliyetine satmak istiyoruz.Zaten Oda kendini aidatlarla döndürebiliyor, bırakalımda diğer hizmetlerinden para kazanmasın burası ticarethane değil bir hizmet kuruluşudur. Bu Odaların kuruluş amacı çiftçiye engel değil, destek olmaktır, hizmet etmektir.Hepimiz bu memleketin birer evlatlarıyız, gelin birlik olalım memleketimize hizmet edelim''dedi.

   Ziraat Odası Yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; ''Başkan Mesut ŞEN,Mustafa TANIK,Yücel GÜNER, Salih Zeki AYGÜN, Ali KÜÇÜKÇAKIROĞLU, Mehmet GÜNER ve Hasan ÜNAL  

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder