Yeni
Loading...

SEÇİM YAKLAŞTI, ÇEVRE YOLU 1 AY İÇİNDE TAMAM!


     Yapımına yaklaşık 3 yıl önce başlanan Çevre yolu nihayet bitme noktasına geldi. Geçtiğimiz günlerde asfaltlama çalışmaları başlatılan yolun yapımına yağışlar sebebiyle ara verildiği, hava şartları düzeldiğinde yolun 1 ay içinde biteceği ifade edildi.

   13 Şubat 2021 tarihinde Ak parti ilçe başkanı Sadettin ARSLAN tarafından basına yansıyan haberlerde yolun 3 ay çersinde biteceği müjdesi verilmişti. Ak Parti ilçe başkanı Sadettin ARSLAN o zaman yaptığı açıklamada istimlak problemleri sebebiyle yapılamayan yolun yapımı için sorunların aşıldığını, yolun Mayıs 2021 de biteceğini söylemişti. O tarihlerde yolun yapım işinin uzamasında Karayollarının bir suçu olmadığını belirten ARSLAN sorunun tamamen o güzergahta arazileri bulunan vatandaşlardan kaynaklandığını, fakat bu sorunu da çözdüklerini ifade etmişti. Gel gelelim aşılan bütün sorunlara rağmen yol bırakın 3 ay sonra bitmeyi yaklaşık 2 yıldır bitirilemedi.

    2023 seçimleri yaklaştı ve 2 yıldır bitirilemeyen yol neredeyse 1 ay içersinde faaliyete geçecek.Çevre sakinleri 3 yıldır tarım arazilerinin toz toprak içinde kaldığını, tarım arazilerinde ki verimin düştüğünü belirterek; ''Neyse ki önümüzde seçim var ve yolumuz kısa sürede bitecek,eğer seçim olmasaydı bu yolun ne zaman biteceği belli olmazdı''dediler.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder