Yeni
Loading...

BAYRAMİÇLİ ÜRETEN KADINLAR İLÇE SINIRLARINI AŞTI


     Bayramiç Belediyesi’nin 2021 yılının ağustos ayında Özgürlük Parkı’nda hizmete açtığı Üreten Kadınlar Pazarı, yaptığı internet satışıyla Kazdağları’nın bereketli topraklarında yetişen ürünlerini ülkenin dört bir yanına ulaştırıyor.

     Kadınlara yönelik istihdamı artırmak amacıyla Özgürlük Parkı’nda 16 satış noktasıyla Üreten Kadınlar Pazarı’nı açan Bayramiç Belediyesi, yaptığı çalışmaların karşılığını alıyor. Üretici kadınlar, uretenkadinpazari.com’un yanı sıra internet satış platformlarında taleplere cevap veriyor.

      Konuyla ilgili bilgi veren üretici kadınlar, “Kazdağları’nın eteğinde oldukça bereketli topraklar üzerinde yaşıyoruz. Burada yazın topladığımız doğal ürünlerimizi el emeğinden geçirip satışa sunuyoruz. Binbir emekle yaptığımız el işlerimizi tüketiciyle buluşturuyoruz. Dönemine göre kantarondan kekiğe, kudret narından lavantaya kadar, oldukça çeşitli bitki türünü toplayıp kuruttuktan sonra kullanıma hazır hale getiriyoruz. İlçemizde üretilen zeytinyağından elde edilen sabunlar, meyvelerden yaptığımız reçeller, sarı buğday unu ve karakılçık buğdayından elde edilen ekmekler, erişteler, tadına doyulmaz domateslerimizden yaptığımız salçalar, elmalarımızdan elde edilen sirkeler ve birçok gıda ürününü satışa sunuyoruz. İnternet üzerinden satış, bizim için tüm ülkeye hatta dünyaya açılan bir kapı oldu. Birbirinden leziz ürünlerimiz, artık ülke genelinde birçok sofrada yerini buluyor. Bu bereketli topraklarda yetişen ürünlerin tadına bakmak isteyen herkesi hem Bayramiç’e davet ediyoruz. Gelemeyecek olanlara ise bir tık mesafede uzağız. uretenkadinpazari.com’un yanı sıra internet satış platformlarından da ürünlerimize ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandılar.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder