Yeni
Loading...

EDİRNE'Yİ DEVİREN BAYRAMİÇSPOR, TEKİRDAĞ DEPLASMANINA GİDİYOR


     İlçemizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde temsil eden Bayramiçspor geçtiğimiz hafta sonu müthiş bir maç sonunda güçlü rakibi Edirne Çarşıspor'u 3-2 yendi.

    1. Lige çıkmak için yüksek bütçelerle kurulu rakibi karşısında harika bir mücadele örneği gösterdiklerini belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Edirne maçında takım olma ruhunu ve mücadeleci kimliğimizi ortaya koyduk ve yenilmez denilen Edirne ekibini 3-2 yenerek büyük bir başarıya imza attık.Özellikle bu galibiyette muhteşem Bayramiç seyircisinin de büyük katkısı oldu. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz.

      Takım olarak mücadele etmenin ve altyapının önemini bir kez daha görmüş olduk. Biz yıllardır bu takımı oluşturmak için mücadele ediyoruz ve takımımızın 9 sporcusu alt yapıdan yetişen ve Bayramiçli çocuklarımız. Bizim yönetim olarak hedefimiz buydu ve bu gün bu hedefe ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.Bu sporcularımızın yetişmesinde büyük emekleri olan Antrenörlerimiz Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA ve Serdar AKAR'a yönetim olarak teşekkür ediyoruz.Bu başarıları bu yıl alt yapı maçlarında da bekliyoruz.Bu yıl amacımız Küçük kızlarda Türkiye finallerine gitmek.Bu hedef doğrultusunda alt yapıda da çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

    Bu hafta sonu Tekirdağ deplasmanına gidiyoruz. Edirne maçının morali ile bu maçıda deplasmanda kazanmak için gidiyoruz.İyi bir takım olduk ve mücadeleyi hiç bırakmıyoruz. Tekirdağ maçında da bu mücadeleci ruhumuzu sahaya yansıtırsak maçı kazanırız. Yönetim olarak takıma güveniyoruz ve onların yanındayız''dedi.

   Kulüp antrenörü Melda BORA'da çok değerli bir galibiyet aldıklarını belirterek; ''Biz hiç bir zaman kaybedeceğimizi düşünmedik. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Başta mücadeleci karakterlerini sahaya yansıtan sporcularımızı ve takımımıza itici güç olan muhteşem taraftara teşekkür ediyorum''dedi.

    Tekirdağ Sarayspor- Bayramiçspor maçı Pazar günü saat 16:00' da Saray Spor Salonunda oynanacak ve maç yesilbayramicsk ınstagram adresinden canlı olarak yayınlanacak. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder