Yeni
Loading...

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ; ''OKULLARIMIZIN YERİ DEĞİŞMESİN''


    Yaklaşık 3 yıl önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Bayramiç in en köklü 3 okulunun yerine İlçemize iki okul bütçesinin ayrıldığı ifade edilmişti. 
    Okulların açılmasıyla birlikte geçtiğimiz yıl yaşanan aynı kargaşa ve olumsuzlukların yaşanacağını öngören CHP Bayramiç İlçe örgütü okulların yine yerli yerine yapılmasının gerektiğini belirterek açıklamalarda bulundular. 
    Yapılan açıklamada; Aldığımız duyurulara göre ilçemize 2 okul bütçesinin ayrıldığı ve bu okulların birinin Lise birinin ilkokul olacağı ifade ediliyor. Milli Zafer İlkokulu yerine Lisenin yapılacağı konuşulurken, velilerin ve halkımızın bu konuda büyük tepkisinin olduğunu gördük. İlçemiz nüfusunun neredeyse yarısının Milli Zafer İlkokulu mezunu olduğu ve bu okulla ilgili büyük anılarının olduğunu bilmeyen yoktur. Bunun için Milli Zafer İlkokulunu tekrar yerine yapılması doğru bir karar olacaktır. Lise ve İlkokul yerinin değiştirilme isteğine bir anlam veremiyoruz. Yıkılan Lise alanının lise için uygun olduğu herkes tarafından görülmektedir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yıkılan okulların siyasi malzeme yapılıp vatandaşın ve çocuklarımızın mağdur edilmemesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız''denildi. 


 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder