Yeni
Loading...

UYSAL MARKET'İN EN BÜYÜĞÜ BAYRAMİÇ'TE AÇILDI


  Çanakkale’nin en büyük yerel marketler zinciri UYSAL MARKET, bu zincire bir yenisini daha ekleyerek ilçemiz Kıbrıs Caddesinde şube açtı.

    Kısa sürede inşaatı tamamlanan ve açılışı yapılan Uysal Market ile birlikte ilçemizde de marketler arasındaki rekabetin çoğalacağı belirtiliyor.Uysal marketin açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

    Uysal Market’in İlçemizde açtığı şubenin şu ana kadar açılan şubeler içinde en büyüğü olduğu ve 700 metrekare alana sahip olduğu belirtildi.Yapılan açıklamada; ''Uysal Marketler Zinciri olarak yeni şubemizi halkımızın hizmetine sunmaktan dolayı gururluyuz, mutluyuz. En büyük mağazamızı bugün hizmete sunduk. Şubemiz 700 metrekare alan ile en büyük mağazamızdır. 20 personelimiz ile halkımızın hizmetindeyiz. Bayramiç ilçemiz gelişmekte ve büyümekte. Bu gelişime karşılık bizlerde yatırımlarımızı Bayramiç’de devam ettirmekteyiz. Binlerce ürün mağazamızda sergilenirken; yine açılışa özel yüzde yirmi indirim yapmış bulunmaktayız. Bayramiç halkına, hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” denildi.

     Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karadeniz de açılışta yaptığı açıklamada; “Uysal Marketler zincirinin yeni şubesinin ilçemizde açılması bizleri mutlu etti. Bu bölge artık Türkiye'nin ve özellikle İstanbul bölgesinin yeni çekim alanlarından bir tanesidir. Uysal marketin bölgemize, Bayramiç’imize ve Çanakkale’mize hayırlı olmasını diliyorum. Uysal Market’in değerli sahiplerine ve yöneticilerine de hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

    Açılış sonrası davetlilere ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.%20 lik indirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar bir anda mağazaya akın etti ve kısa süreli bir izdiham yaşandı.Gün sonunda markette yaklaşık 3 bin kişinin alışveriş yaptığı ifade edildi. 


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder