Yeni
Loading...

SELENAY BOZKAYA BAYRAMİÇSPOR'LA DEVAM DEDİ


     İlçemizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. liginde başarıyla temsil eden Bayramiçspor iç transferde geçtiğimiz yıl iyi bir sezon geçiren Selenay BOZKAYA ile sözleşme yeniledi.

    Ağustos ayı sonunda yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Bayramiçspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.İç transferde smaçör Selenay ile anlaşan Bayramiçspor Pasör ve Pasör çaprazı arayışlarını sürdürüyor. Bu yılda hedeflerinin üst sıralar ve play-of oynamak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; ''Türkiye liglerinde belki de en genç takımlardan biriyiz. Özellikle altyapısı en güçlü olan takımların başında geliyoruz. Geçtiğimiz sezon alt yapıdan yetiştirdiğimiz 8 oyuncumuz A takımda oynadı.Bu sezonda en az 2 oyuncumuzu A takımımıza kazandıracağız.Yapacağımız nokta transferlerle daha da güçlü olacağız bu amaçla transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Görüştüğümüz bazı oyuncular var.Bu oyuncuların transferlerini kısa sürede gerçekleştireceğiz ve Ağustos ayı sonunda sezon antremanlarına başlayacağız.

    Altyapı çalışmalarımız yaz ayları boyunca devam edecek. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda sahaya çıkacak olan tüm oyuncularımızın Bayramiçli olması. Bu amaçla altyapı bizim başımızın tacı.Antrenörlerimiz büyük bir özveriyle çakışmalarını sürdürüyor.Yetenekli sporcuları okullara giderek seçme yaptılar ve bunların A takıma yükselebilmeleri için en az 5 yıl çalışacaklar.Antrenörlerimize de bu özverili çalışmalarından dolayı yönetimim ve şahsım adına teşekkür ediyorum''dedi. 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder