Yeni
Loading...

ÖZGÜRLÜK PARKI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ


         Bayramiç ilçe merkezinde bulunan Özgürlük Parkı, geçirdiği değişimle büyük ilgi gördü. Son olarak duvarları resmedilen park, nikah törenleri için de gençlerin de ilgisini çekiyor.

    Bayramiç Belediyesi`nin geçtiğimiz yıl yenilediği Özgürlük Parkı, görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İçerisinde Üreten Kadınlar Pazarı, kafe, etkinlik sahnesinin bulunduğu park; halkın dinlenmek ve eğlenmek için sıklıkla tercih ettiği mekanlar arasında yerini aldı. Zemini çimle kaplı, ağaçlarla ve çiçeklerle donatılan parkın duvar kısmında da değişime gidildi. 

Genç çiftlerin gözde mekanı

      İlk güzellik yarışmasının ve Sarıkız`ın resmedildiği duvar, ziyaretçiler tarafından fotoğraf çekim alanına dönüştü. Park, nikah törenlerini gerçekleştirmek isteyen gençlerin de ilgisini çeken park, fotoğraf karelerindeki yerini almaya devam ediyor. Belediye personellerinden Beste Akgün ile Sezer Katılmış çifti, yaşamlarını Özgürlük Parkı`nda birleştirdi. Konuyla ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, "Parkımız, halkımızın kendisini mutlu ve huzurlu hissedeceği bir alan oldu. İlçe merkezinde bomboş duran bu park, şimdi çok renkli ve hareketli. Halkımızın burada hem dinlenebiliyor hem de oldukça keyifli zamanlar geçiriyor. Mutlu bir Bayramiç için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder