Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR ALTYAPI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR


    Bayramiçspor kadın voleybol takımı 2022-2023 sezonu çalışmalarına alt yapılardan başladı.Geçtiğimiz sezon Altyapılarda ilçemize şampiyonluklar kazanarak kupalar getiren Bayramiçspor voleybol takımı, bu sezonda daha çok kupa ve başarı getirmek için yaz kış çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

   Takım antrenörlerinden Melda BORA başarı için çok çalışmaları gerektiğini belirterek; ''Yıllardır çalışmalarımızı Bayramiçspor'un A takımına oyuncu yetiştirmek ve altyapılarda başarılı olmak için aralıksız sürdürüyoruz. Kızlarımız bu sezon önemli başarılara imza atarak ilçemizi ve Çanakkalemizi Türkiye çapında temsil ettiler.Tabiki çok çalışmamızın ödülünü de alıyoruz. Bir voleybolcunun altyapıdan A takıma yükselebilmesi için en az 6 yıl çalışması gerekiyor. Okullarımızdan seçtiğimiz sporcularımız 3 sene sonunda önce minik, sonra midi ve yıldız takımlarımızda oynuyor.Daha sonraki yıllarda genç takıma yükselen sporcularımız buradan en son A Takıma yükseliyor. Tabi bu meşakatli yolda biz sporcularımızın önce eğitim hayatlarına önem veriyoruz.Dersleri zayıf olan sporcularımızla yakından ilgileniyoruz. Bir voleybolcunun yetişmesi gerçekten uğraş ve özveri istiyor. Çanakkale ve ilçelerinde altyapıya en çok önem veren ilçe biziz ve başarıda zaten bu şekilde geliyor. Yeni sezonda da başarılı ve sakatlıksız bir lig dönemi diliyorum''dedi.

    Bayramiçspor Başkanı Bülent BORA da yaptığı açıklamada; ''Yeni sezon hazırlıklarımıza alt yapılardan başladık. Bu sezon yine 8 porcumuz ve 4 transferimizle lige katılacağız.Amacımız Bayramiçli voleybolseverlere kaliteli maçlar izletmek ve ilk 2 ye girerek play-of oynama şansı yakalamak.Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Eski oyuncularımızdan Selenay BOZKAYA ile yeniden anlaştık. Niğde Belediyespor'dan Özlem ÖZMEN ile de sözleşme imzaladık. Pasör ve Orta oyuncu transferlerimizi de en kısa sürede tamamlayıp Ağustos sonunda sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz''dedi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder