Yeni
Loading...

BELEDİYESPOR UZATMALARDA YIKILDI!

       Gelibolu Aydoğanspor rakibi Bayramiç Belediye spor’u uzatmalarda mağlup ederek yarı finale yükseldi.

1.Amatör lig Play-Off çeyrek final karşılaşmasında Gelibolu Aydoğanspor rakibi Bayramiç Belediye spor’u 5-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

     Çanakkale 18 Mart Stadı yan sahasında oynanan karşılaşmada Gelibolu Aydoğanspor un gollerini 19.dakikada Mümtaz Aydoğan, 23. Dakikada Barış Tipieser, 90.dakikada Serdar Küçük ve uzatma bölümlerinde Mümtaz Aydoğan ve Serdar Küçük atarken, Bayramiç Belediyespor un gollerini 7 ve 36. Dakikalarda Kaan Şahin ile 81. Dakikada Salih Erkol kaydetti.

    Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Bayramiç Belediyespor 3 kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve uzatma bölümünde yediği gollerle çeyrek finalde elendi. Bu yıl iyi bir kadro oluşturduklarını belirten Kulüp Başkanı Metin AKINCI; ''Bu ligde belki de kadrosunu en erken oluşturan ve lig hazırlıklarına başlayan takım biziz. Fakat ligin başlaması gecikince ve transfer döneminin uzatılmasıyla diğer takımlarda güçlü ekipler oluşturdu. Biz bunu hiç hesaba katmamıştık ve kadromuzun bir üst lige çıkması için yeterli olacağını düşünüyorduk.Yine de Play-of lara kadar yükseldik ve maçın başından sonuna kadar üstün oynadığımız çeyrek final maçını uzatmalarda yediğimiz gollerle rakibimize hediye ettik.Yine de mücadeleyi bırakmayan ve sonuna kadar savaşan teknik ekibimize ve futbolcularımıza yönetimim adına teşekkür ediyorum. Öte yandan bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Mert UYGUN'a ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum''dedi.



 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder