Yeni
Loading...

BELEDİYESPOR ÇEYREK FİNAL MAÇINA ÇIKIYOR


       Çanakkale 1. Amatör lig gurup maçları sona erdi. İlçemizi bu ligde temsil eden Bayramiç Belediyespor gurup liderliği maçında rakibi Arslancaspor' a 8-2 kaybetti ve gurubu 2.sırada tamamladı. 

       Gurup maçlarının ardından çeyrek finale çıkan 8 takım belli oldu. Çeyrek finalde mücadele edecek olan Belediyespor un rakibi Gelibolu temsilcisi Aydoğanspor oldu.

      Belediyespor rakip fileleri 28 kez havalandırırken kendi kalesinde 16 gol gördü. Bu 16 golün yarısını geçtiğimiz hafta sonu Arslancapordan yedi. Belediyespor un çeyrek finaldeki rakibi Aydoğanspor ise oynadığı 10 karşılaşmanın tamamını kazanarak C grubunu lider bitirdi. Aydoğanspor 10 maçta 49 gol atarken kalesinde sadece 5 gol gördü.       

     Zorlu bir çeyrek final maçı oynayacaklarını belirten Kulüp Başkanı Metin AKINCI; ''Şimdi artık telafisi olamayan final maçları oynayacağız. Hedefimiz sezon başından bu yana süper amatör lige çıkmaktı. Bu amaçla takımımızı da erken oluşturduk ve çalışmalarımıza başladık. Pandemi nedeniyle liglere bir türlü başlanamadı. Fakat yasaklar kalktıktan sonra da ASKF yönetimi ligleri nedense bir türlü başlatmadı.    Süper amatör ligin bitmesini bekleyen Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 1. Amatör takımlarına, transfer fırsatı yarattı. Birçok süper amatör lig oyuncusu sezondaki 2. transferlerini gerçekleştirerek 1. Amatör lig ekiplerine transfer oldu. Biz aslında Süper Amatör lige çıkabilmek için yeterli kadroyu sezon başında oluşturmuştuk. Fakat bu yapılan haksız ve adil olmayan Süper Amatör lig futbolcularının diğer takımlara transfer edilmeleri bizim tahmin etmediğimiz bir durumdu. Bu adil olmayan durumlara rağmen yine de süper amatöre çıkmak için mücadelemizi vereceğiz. Pazar günü umarım Aydoğanspor maçını kazanıp yarı finale yükseliriz'' dedi. 

      Belediyespor - Aydoğanspor çeyrek final maçı parzar günü saat 17:00 da Çanakkale 18 Mart suni çim sahasında oynanacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder