Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR GALİBİYET İÇİN GİDİYOR


   Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Liginde bitime son 3 hafta kala heyecan artıyor.

    İlçemizi bu ligde başarıyla temsil eden Bayramiçspor play-of şansını son maça kadar korumak istiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bursa İnegölspor'u konuk eden Bayramiçspor rakibine set vermeden maçtan 3-0 galip ayrılmasını bildi.

   Sakatlıklar ve hastalıklardan dolayı sıkıntılı bir hafta geçirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; "Geçtiğimiz hafta köşe oyuncumuz Elif AYDIN sakatlandı ve İnegöl maçında forma giyemedi. Bu hafta idmanda köşe oyuncumuz Selenay BOZKAYA'nın bileği döndü ve büyük ihtimal Ayvalık maçında oynayamayacak. Fakat eksikliklerimiz ve sakatlarımızda olsa Ayvalık maçına galibiyet için gidiyoruz. Genç oyuncularımıza da güveniyoruz. İşimiz bir hayli zorlaştı fakat oynamadan hiçbir şey belli olmaz. Biz maça motive olduk. Eğer iyi oyun tutturabilirsek neden olmasın. Geçtiğimiz sezon ki gibi play-of şansımızı 1 puanla kaçırmak istemiyoruz Takımımıza başarılar diliyorum. " dedi.

     Ayvalık Belediyespor - Bayramiçspor maçı Pazar günü saat 14:00'de Ayvalık Spor Salonunda oynanacak ve yesilbayramicsk instagram hesabında  canlı yayınlanacak.  

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder