Yeni
Loading...

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE KIRKPINAR HAZIRLIĞI

 

        İlçemiz spor salonu bahçesinde pehlivanlar için oluşturulan çayırda antren-manlarını sürdüren Bayra-miçli  güreşçiler, Kırkpınar' da kürsüye çıkabilmek için taktik ve dayanıklılık çalış-ması gerçekleştiriyor.

      Takım antrenörü Ahmet ÇAYLAN zor şartlarda id-man yaptıklarını belirterek: Burada oluşturduğumuz ça yırda güreşçilerimiz ayak uydursun diye her türlü ortamı hazırlamaya çalışı-yoruz. Kırkpınar dünyaca ünlü ve tüm dünyanın takip ettiği bir güreş organizasyo nu. Bizler burada ilçemizi temsil edeceğimiz için çok mutluyuz. Bize destek ve-ren Belediye Başkanımız Mert UYGUN' a teşekkür ediyorum. Umarım kürsüye çıkıp ilçemize madalyalarla döneriz'' dedi.

    Antrenman sahasına ge-len pehlivanlar, kispetlerini giydikten sonra birbirlerini yağladı.Koşu ve ısınma ha-reketlerinin ardından birbir-leriyle eşleşen pehlivanlar, kızgın sıcak altında güreşti. 20 dakika birbirleri ile kıran kırana güreşen baş pehli-vanlar madalya için umut verdi. Kırkpınarın en büyük özelliklerinden biri olan Da-vul ve Zurna eşliğinde maç lara hazırlanan güreşçilere, adeta Kırkpınar ortamı ya-ratılarak adapte olmaları sağlanıyor.

   Antrenör ÇAYLAN ve Gü-reşçiler Kırkpınarı özlem ve heyecanla beklediklerini ifa de ettiler.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder