Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ YEREL ESNAFINA SAHİP ÇIKTI

 

  İlçemizde 1960 yılından bu yana hizmet veren Hacıimam Market son günlerde,bir maden şirke-tinin dağıttığı hediye çekleriyle gündeme geldi.  

Bazı kesimler tarafından eleştirilse de, Bayramiç halkı yerel marketine sahip çıktı ve sosyal med-yadan Hacıimam Marketin yaptığı açıklamaya destek mesajları yağdı. 

       Hacıimam Market yaptığı açıklamada; ''Son günlerde yerel sosyal medyada hakkımızda yer alan çirkin bir algıyla ilgili açıklama yapma gereği duyduk. İşletmemiz her işletme gibi müşteri seçme hakkı olmayan, bulunduğu ilçeye her zaman katkıda bulunmaktan bugüne kadar bir kere olsun kaçınmamış, ticaretin gereğini yerine getir me misyonu olan bir ticarethanedir. Herhangi bir siyasi görüşümüz bulunmamakta. Bununla alakalı hiçbir oluşumun içinde de olmamaktayız. 

Kapımız her daim alışveriş yapmak isteyen tüm birey ve kuruluşlara açık olmuştur. Bahsi geçen hediye çeki, personeline dağıtmak veya gıda yardımı yapmak isteyen her kişi ve kuruluşlara bugüne kadar sayısız defa ücret karşılığı verilmiştir Adı geçen işletmeye tek bir kuruş indirim yapıl-mamış,diğer hiçbir işletmeden ayrı tutulmamıştır Değerli müşterilerimizin bilgisine sunar ve tekrar yasal olarak müşteri seçebilme hakkımızın bulunmadığını önemle belirtiriz'' denildi. 

         Bu açıklamaya destek mesajları yağarken İl Genel Meclis üyesi Sadık GÖĞÜSGEREN de anlamlı bir destek mesajı yayınladı.

     GÖĞÜSGEREN yazdığı mesajda; ''İlçemizin değerli ve yerli marketlerinden bir tanesi olan Hacıimam markete olan eleştiriyi yeni duydum ve üzüldüm.Bir isletme hediye çeki vermek ister- se seçeceği market kimseyi ilgilendirmez. Kaldı ki adı geçen maden şirketi hiç ilçemizde tepki gören bir şirket değil. Böyle olmuş olsa bile  tercihini yerel marketten yana kullandıysa tebrik ediyorum. Şirketler, STK kar, siyasi oluşumlar hediye çeki uygulamasını hayata geçirebilir. Bunun altında buzağı aramak son derece batıl ve mesnetsizdir.Hacıİmam ilçemiz için siyaset üzeri bir değerdir'' dedi.

    

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder