Yeni
Loading...

ESNAF KREDİLERİ HANGİ ŞARTLARDA ERTELENECEK ?...


      Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman YÜKSEL kredi taksitlerinin ertelenmesiyle ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu ve kredi kullanan esnafların taksit ertelemelerinin hangi şartlarda yapılacağına dair bilgiler verdi. 
       YÜKSEL yaptığı açıklamada; ''Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin kefaletiyle kullandırılan hazine faiz destekli krediler Covid 19 salgını nedeniyle iş yeri zarar gören Esnaf ve Sanatkarlarımızın kredi taksitlerinin ertelenmesine ilişkin cumhurbaşkanı Kararı 04.02.2021 tarih ve 31385 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.
        Esnaf ve Sanatkarlıtımızın kooperatifimiz kefaletiyle 31.12.2020 ve öncesi tarihlerde kullanmış oldukları kredilerden doğan borçlarından ödenmeyen ve takibe alınmamış taksitleri 01.01.2021 - 30.06.2021 Tarihleri arası dönemde ödenmesi gereken taksitler ertelenecektir.
       Erteleme işlemleri krediye tanımlı faiz oranı üzerinden faiz tahakkuk ettirilerek diğer taksitlere eşit olarak eklenmesi suretiyle gerçekleştirilecektir'' dedi.

 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder