Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR, AYVALIK DEPLASMANINA GİDİYOR

 


          Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde başarılı bir sezon geçiren Bayramiçspor play-of şansını kaybetmesine rağmen genç oyuncuları kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

    Bu sezon altyapılardan 7 oyuncu A takım kadrosuna çıkaran Bayramiçspor play-of şansını son ana kadar sürdürdü. Ligde iyi bir grafik çizen Bayramiçspor ligde şu ana kadar oynadığı 14 maçın 10 tane-sini kazandı. Bu yıl özellikle genç oyuncuları A takıma kazandırmanın hesapları yapılırken, 14 maçın hep-sinde genç oyunculara şans verildi. 
  İyi bir sezon geçirerek hedeflerine ulaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; " Bu sezon hedeflerimizden biri play-of oynamaktı. Çok da yaklaşmıştık fakat olmadı. Ama asıl hedefimiz kendi oyuncularımıza, yani altyapıdan A takıma çıkar-dığımız oyuncularımıza daha fazla şans vermek ve onlara tecrübe kazandırmaktı ve bunu başardık. Pan demi sürecinde seyircisiz oynadığımız maçlarda, seyirci olmasına hep arzuladık fakat olmadı. Umarım önümüzdeki sezon maçlarımızı seyircili oynayabiliriz. Şimdi Ligde 2 maçımız kaldı. Bu 2 maçı da alıp, galibiyetle bitirmek istiyoruz. Bu hafta sonu Ayvalık deplasmanında Ayvalık Gücü Belediyespor ile oynayacağız. Ayvalığa 3 puan için gidi-yoruz" dedi.
         Ayvalık Gücü Belediyespor - Bayramiçspor maçı 28 Şubat Pazar günü saat 12:30'da oynanacak ve sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder