Yeni
Loading...

MECLİS TOPLANTILARINDA ÖZLENEN TABLO



 

   Bayramiç Belediyesi yeni yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Konak Otel altında bulunan yeni meclis salonunda gerçekleştirilen yılın ilk toplantısı sakin geçti.

          Gündem maddelerine genelde tüm meclis üyeleri oy birliğine vararak kararlar alındı. Özellikle Belediye Başkan yardımcılarının aldığı ücretlerin halk tarafından yanlış bilindiğini belirten Belediye Başkanı konuya açıklık getirdi. Alınan maaşları belgeleriyle mecliste gösteren başkan UYGUN; 

"Belediye Başkan yardımcımız Ferdi YILMAZ geçici olarak Zabıta Amirliği görevini de yürütmektedir. Fakat Ferdi bey öyle söylenildiği gibi çift maaş falan almamaktadır. Diğer Belediye Başkan yardımcımız Ahmet KARADENİZ'in de alabileceği maaş kanunlarla zaten bellidir. Bu açıdan bu belgeleri sizlerle paylaşmak istedim" dedi. Mecliste muhalefet konumunda bulunan Ak Parti meclis üyelerinin de görüşülen gündem maddelerinin hemen hemen hepsine olumlu yaklaşmaları ve oy birliğine varmaları dikkat çekti. Belediye Başkan yardımcısı Ahmet KARADENİZ'in maaşını belirlemede de olumlu oy kullanan Ak Partili meclis üyeleri ılımlı bir hava sergiledi.Meclisi izleyen bazı vatandaşlar mecliste oluşan bu olumlu davranışlardan memnun olduklarını dile getirdiler.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder