Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR'UN MAÇI PAZAR GÜNÜ KANAL 26'dan CANLI YAYINLANACAK...

 


  Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligin-de liderlik mücadelesi veren Bayramiçspor bu hafta sonu Eskişehir temsilcisi Tepebaşıspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

       Ligde maç fazlasıyla 2. sırada bulunan Bayramiçspor Tepebaşı spor maçını kazanıp 2.olarak 1.lige yükselme maçlarına gitmek istiyor. Ligde dananın kuyruğunun kopacağı maç olarak görülen,maçı kaza nan büyük bir avantaj yakalayacak.

     Rakibini daha önce kendi saha-sında 3-1 yenen Bayramiçspor rövanş maçını da kazanmak istiyor.

    Şu ana kadar ligde oynadığı 10 maçın 8'ini kazanan Bayramiçspor, play-of yolunda önemli bir yol kat etti. Maça çok iyi hazırlandıklarını belirten takım antrenörü Melda BO-RA;"Bu sezonun en önemli  maçına çıkıyoruz. Play-of için olmak yada olmamak maçına çıkıyoruz dene-bilir. Bütün sezon play-of hedefiyle çalışmalarımızı sürdürdük. Son 3 maçtır gerçekten iyi voleybol oynuyoruz ve kazanıyoruz. Takım olarak bu maça kitlenmiş durumdayız. Ta-bi onlarda kendi saha avantajlarını kullanıp kazanmak istiyorlar. Biz ra-kibimizi daha önce yendik ve yine deplasmanda da yenecek güçteyiz" dedi.

       Bayramiçspor Başkanı Bülent BORA'da yaptığı açıklamada; "İyi bir takım oluşturduk. Gençler ve tec rübeli sporcularımızla bu ligde iyi işler yaptık. Amacımız ligde play-of oynamak.1.Lige yükselmek için çok güçlü ekipler büyük bütçeler ayırarak takım oluşturmuşlar. Biz de play -of şansı yakalarsak bu güçlü ekip-lerle mücadele etme şansı bulacağız. Eskişehir'e galibiyet için gidiyoruz" dedi.

   Eskişehir Tepebaşıspor-Bayramiç spor maçı 10 Ocak Pazar günü sa-at 15:00'de Kanal 26 Televizyonundan canlı yayınlanacak.


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder