Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR NİLÜFER BELEDİYESPOR'U RAHAT GEÇTİ


     Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde play-of mücadelesini sürdüren Bayramiçspor ligin bitimine 4 hafta kala 2.sıradaki yerini korudu.

   Eskişehir Tepebaşıspor maçının moral bozukluğunu üzerinden atan Bay ramiçspor hafta sonu oynanan maçta güçlü rakibi Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor'u rahat geçti. Maça tutuk başlayan Bayramiçspor yaptığı bireysel hatalarla ilk seti kaybetti. 2.sette toparlanan Bayramiçspor rakibine ağırlığını diğer setlerde de hissettirdi ve maçı 3-1 kazandı. Özellikle Selenay BOZKAYA'nın sakatlığı takımı etkilerken, sakat oyuncular teknik ekibi düşündürüyor. Maçta smaçör Elif AYDIN'da sakatlanınca bu hafta sonu oynanacak Yalova Esenköy Belediyespor maçının çok zor geçmesi bek-leniyor.

    Hafta sonu zor bir deplasman olacağını belirten takım antrenörü Melda BORA;"Nilüfer Belediyespor engelini kayıpsız atlatıp play-of şansımızı sür dürüyoruz. Fakat Selenay ve Elif'in sakatlanması hiç iyi olmadı. Bu hafta sonu Yalova temsilcisi Esenköy Belediyespor ile deplasmanda oynayacağız. Eksikliklerimiz çok fakat altyapı oyuncularımıza güveniyoruz. Sakat oyuncuların eksikliğini aratmayacaklarını düşünüyorum. Yalova deplasmanından da 3 puanla dönüp 2.sıradaki yerimizi ve play-of şansımızı korumak istiyoruz"dedi. Esenköy Belediyespor-Bayramiçspor maçı Pazar günü saat 13:00'de Yalova 90. Yıl Spor salonunda oynanacak. Maç sosyal medyadan canlı olarak yayınlanacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder