Yeni
Loading...

İĞRENÇ PAYLAŞIMA SUÇ DUYURUSU!..

  10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenlerinin hemen ardından ilçemizde yaşayan Nurettin Y.isimli şahıs iğrenç bir paylaşımda bulundu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının bulunduğu görselin üzerine “10 Kasım. 19.Yüzyılın Ebu Cehil’i olan zevatın GEBERİP GİTTİĞİ, arkasından gelen müşrik evlatların ise kendisine tapındıkları, Tazimde bulundukları zavallı bir gün. Bir Davetçi / Kurtuluş “Tevhidi” Yaşamakla Olur” ifadelerini yazdı.

       İğrenç görselin altına ise Putlara tapmayı sadece taşlara tapmak sanıyorlar. Gerçi önünde kıpırdamadan duruyolarda! Kiyam, ruku, secde ALLAH TEALA içindir. Müşrikler yeri gögü denizleri bizi bu yarattı diye tapmıyolardı. On yaşında ki çocuğun bile kafası basar. Yarat dese haşa bir sivri sineği dahi yaratamazlar. ALLAH TEBERAKE TEALA ve Peygamberinin elçisinin önüne geçirdiği yasalarını uyguladığı her şey putudur. Nikahını mal paylaşımını bayramlarını hangi yasaya göre yapıyosun. Bir Müslümanın iki bayramı vardır. Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı. Çizgisi ve safı belli olmayan, herkesi razı edenden müşrik münafık olur. Namaz ibadetler yaşam ölüm alemlerin RABBİ ALLAH TEALA içindir. Tağut'ların gölgesinde, onların kanunları ile yaşayan, reddetmeyen İSLAM için hiç bir fedakarlığa katlanmayıp, zillet içinde bir hayat yaşamayı tercih edip razı olan kafir insanlar, melekler canlarını alırken, Dinde ne halde idiniz? diye sorduklarında ne cevap vericeksiniz? ALLAH TEALADAN KORKUN Ya RABBİ şahit ol ki bu kavimden beriyiz” ifadelerini paylaştı.

   Paylaşıma büyük tepkiler gelirken 5 Kişinin ise paylaşımı beğenmesi dikkat çekti.Bayramiç CHP İlçe Başkanlığı paylaşımla ilgili Savcılığa yazılı olarak SUÇ DUYURUSUNDA bulundu.


 

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder