Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR LİDERİ KONUK EDİYOR





 

   Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligin de mücadele eden Bayramiçspor lig lideri Eskişehir temsilcisi Sivrihisar Belediyespor' u ağırlıyor.
         Ligde 5 maçta 4 galibiyette 2. sırada bulunan Bayramiçspor, ligde 6 maçın 6'sını da kazanan Eskişehir takımının yenilgisizlik ünvanına son vermek istiyor. Ligde liderlik mücadelesi veren Bayramiçspor bu maçı kazanması durumunda büyük avantaj sağlayacak.Çok zor bir maç oynayacaklarını belirten takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ; "Ligin en önemli maçına çıkıyoruz. Rakibimiz büyük bütçelerle 1 Lige çıkmak için kurulmuş bir takım olarak karşımıza çıkıyor. Bizde play-of oynamayı hedefleyen bir ekibiz. Altyapı oyuncu-larımız bu ligde oynama imkanı buluyoruz. Asıl hedefimiz bu ligde ya da 1. Ligde tamamı bizim yetiştirdiğimiz oyuncularla olan bir takım oluşturmak. Fakat bu hedefe ulaşabilmek için çok çalışmamız gerekiyor. Altyapıdan gelen oyuncularımız şu an A takımda forma giymeye başladı. Bu sayıyı çoğaltmak için çaba sarf ediyoruz.
     Pazar günü oynayacağımız maç için tüm hazırlıklarımızı tamamladık Kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizim için çok önemli. Tabi kaybetsek de avantajımız sürecek fakat biz 3puan için oynayacağız" dedi.
   Bayramiçspor-Sivrihisarspor maçı pazar günü saat 13:30' da İlçemiz spor salonunda seyircisiz olarak oynanacak. Maç sosyal medyadan canlı yayınlanacak.






Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder