Yeni
Loading...

Çanakkale'de lodos yaşamı olumsuz etkiledi

CANAKKALE'DE DUNDEN BU YANA ETKILI OLAN LODOS FIRTINASI HAYATI OLUMSUZ ETKILIYOR. SIDDETLI LODOS FIRTINASI NEDENIYLE KENTIN BAZI NOKTALARINDA AGACLAR DEVRILDI. (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)CANAKKALE'DE DUNDEN BU YANA ETKILI OLAN LODOS FIRTINASI HAYATI OLUMSUZ ETKILIYOR. SIDDETLI LODOS FIRTINASI NEDENIYLE KENTIN BAZI NOKTALARINDA AGACLAR DEVRILDI. (FOTO: BURAK GEZEN/CANAKKALE, DHA)ÇANAKKALE'de dün sabahtan itibaren etkili olan lodos fırtınası hayatı olumsuz etkiliyor. Deniz ulaşımını aksatan fırtına kent genelinde çok sayıda ağacı da devirdi.

Kuzey Ege Denizi'nde saatteki hızı 90 kilometreye çıkan Çanakkale'de ise 70 kilometreyi bulan lodos fırtınası yaşamı olumsuz etkiledi. Bozcaada-Geyikli ve Gökçeada-Kabatepe arasındaki feribot seferleri dün gün boyu yapılamadı. Lodosun şiddetini artırdığı anlarda Lapseki-Gelibolu ve Çanakkale-Kilitbahir arasındaki feribot seferleri de geçici olarak durduruldu. Gece saatlerinde sağanak yağmurla birlikte şiddeti azalan lodos kent genelinde çok sayıda ağacı da devirdi. Barbaros Mahallesi'ndeki bir plajın bahçesinde büyük iğde ağacı ile birlikte tente de yıkıldı.

Gestaş firması, son seferin Cumartesi akşam saatlerinde yapıldığı Bozcaada- Geyikli hattı ile Gökçeada-Kapatepe hattında seferlerin bu sabahtan itibaren başlayacağını duyurdu.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder