Yeni
Loading...

CUMHURİYET ORTAOKULU ÇANAKKALE ŞAMPİYONU OLDU

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriÄŸi: 4 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, basketbol sahası     Bayramiçspor'un da alt yapısını oluşturan Cumhuriyet Ortaokulu Vo-leybol Takımı ortaokullar arasında düzenlenen Çanakkale İl müsabaka larında şampiyon oldu.
         Geçtiğimiz gün oynanan final maçında Çanakkale Cevatpaşa orta okulunu set vermeden 3-0 yenen Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon olurken, ilçemizi ve ilimizi Edirne'de yapılacak olan Türkiye yarıfinallerin-de temsil edecek.
       Başarılı bir şampiyona geçirdik-lerini belirten takım antrenörü Meh-met GÜNEŞ; "Geçtiğimiz yıl Cevat-paşa Ortaokuluna yenilerek 2. ol-muştuk. Bu yıl bütün sezon iyi çalı-şarak rövanşı almış olduk ve Cevat paşa Ortaokulunu yenerek şampi-yon olduk.
    7-8-9-10 Mart tarihlerinde Edirne' de yapılacak olan Türkiye yarıfinalle rinde de başarılı olup Türkiye finalle rine gitmek istiyoruz. Edirne'de yapı lacak şampiyona için çalışmalarımı-zı aralıksız sürdürüyoruz. Umarım burda da derece yapıp ilçemizi ve Çanakkale'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Kızlarımız bu şam-piyonluğu çok istiyorlardı ve iyi çalı-şarak hak ederek kazandılar.
    Hepsini yürekten kutluyorum. Bu azim ve hırsla çalışmaya devam ederlerse başaramayacakları hiçbir şey yok" dedi.
   Şampiyona sonrası dereceye giren tüm Ortaokullara madalya ve kupaları verildi. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder