Yeni
Loading...

PARTİLERİN BELEDİYE MECLİS VE İL GENEL MECLİS ADAYLARI NETLİK KAZANIYOR...

chp akp iyi parti mhp logo ile ilgili görsel sonucu      Yerel seçimlere yaklaşık 2.5 ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen partiler Belediye Meclis adaylarını hala açıklamadılar. Ak Partide Bele-diye Meclisi için Ahmet MUTLU, Ra fet KARACA, Serpil ÖZLÜK, Şerif Ahmet KURT, Serhat ÖZER, Kenan HEKİMOĞLU, Sefer MADAK ve Mehmet CANTÜRK  gibi isimler ko-nuşulurken sıralamanın nasıl oluşa-cağı henüz netlik kazanmadı.
      Ak Partide İl Genel Meclisi için ise 6 aday adayı bulunuyor. Bahat- tin SEZER, Nahit SEVİ, Mehmet Emin SARAN, Rafet MUTLU, Nurul lah BOZKURT ve Ahmet TÜMER il genel meclisi için Ak Partiden aday adayı oldular.
         CHP' de  Ali KULA, Erdoğan AKINCI ve Yıldırım BAŞARAN Bele diye Meclis seçimine girecek kesin isimler olurken edindiğimiz bilgilere göre 48 kişinin Belediye Meclisine talip olduğu ve CHP teşkilatının bu isimler üzerinde çalıştığı ifade edi-liyor. 
       CHP ve İyi Parti ittifakı sonrası CHP listesinden seçime girecek İyi Partili Nizamettin ÇAKIRTAŞ 3.sıra, Yılmaz GÖKSU 6.sıra ve Mustafa UYANIK 8.sıra adayı olarak kesinleşti.
    İyi Parti'de İl Genel Meclisi aday- ları arasında Adem KAYA ve Rasim AÇAR isimleri geçiyor.
         CHP İl Genel Adaylarını daha önce 1.sıra Zeki SEZER,2. sıra Sa-dık GÖĞÜSGEREN ve 3. sıra İsma il SAĞDIÇ olarak açıklamıştı.
mmmmMHP'de Belediye Meclisine Mustafa KILIÇ, Ayhan ÇAPAR,Mert KESKİN, Ali ÖZTÜRK ve Şerafettin ÇİÇEK gibi isimler konuşulurken, İl Genel Meclisi içinde Salih KÖSE, Turhan DİNÇ ve Şahin TAŞKIRAN isimlerine kesin gözüyle bakılıyor. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder