Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ’TE CHP VE İYİ PARTİ İMZALARI ATTI

        Geçtiğimiz hafta Bayramiç’te Chp ve İyi Parti temsilcilerinin görüştüğünü ve anlaşma sağlamak üzere olduklarını yazmıştık.
       Dün yapılan son görüşme sonunda Chp ve İyi Parti kesin olarak anlaşmaya vardı. Chp ve İyi Parti birlikte kol kola objektiflere poz vererek ittifakın kesinleşip imzaların atıldığını belirttiler.
   İyi Parti Chp nin listesinden meclis üyeliği için 3,6 ve 8.nci sıraları alırken, İl genel Meclisi adaylığı seçiminde her parti kendi adayını destekleyecek.İttifakın hayırlı olmasını dileyen Chp ilçe başkanı Sururi SAVAŞ: “İyi partiyle ittifak yaparak gücümüze güç kattık.İyi Parti teşkilatına bu ittifaktan dolayı teşekkür ediyoruz ve hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
    İyi parti ilçe başkanı Ziya EROL’ da yaptığı açıklamada; “Türkiye nin birçok yerinde olduğu gibi ilçemizde de Chp ile ittifak yapmış bulunuyoruz. Son genel seçimlerde ilçe merkezinde 1900 İyi Parti oyu çıktı Uzun süredir ilçe teşkilatımız ve seçmenimizle yaptığımız görüşmeler sonucunda Chp ile ittifak kaçınılmaz hale geldi.Tüm ilçe teşkilatımız ve seçmenlerimizle bu ittifakın arkasındayız”.dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder