Yeni
Loading...

YAŞLI ADAM ÇIKAN YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ...

Muhtarın Babası, Evde Çıkan Yangında Öldü, System.String[]     İlçemiz Çaldağ köyünde yangın çıkan evde, müdahale sırasında çatı ve duvarlar çöktü. Dı-şarı çıkamayan ve enkaz altında kalan Hüseyin ERDEN (90), hayatını kaybetti.
       İlçeye 10 kilometre uzaklıktaki Çaldağ kö-yünde muhtar Mehmet Erden'in babası Hüse-yin ERDEN'in yalnız yaşadığı evde, saat 06.30 sıralarında yangın çıktı. 5 çocuk babası Hüse-yin ERDEN alevlerin arasında kaldı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevlere ilk müdahaleyi köylüler yaptı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Bayramiç ve Ezine Belediyesi itfaiye e-kipleri ile Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü' ne ait 2 arazöz, yangına müdahale etti. Söndür me çalışmaları sırasında evin çatısı ve duvar-ları çöktü. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yan-gın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Evde ya pılan incelemede, Hüseyin Erden'in cansız be-deni bulundu.
     Yangını haber alıp gelen Hüseyin ERDEN'in çocukları ve yakınları sinir krizleri geçirirken, kızı Şerif Ayşe Erden "Babamı akşam gördüm. Yemeğini verdim, yatacaktı"diye gözyaşı döktü. Hüseyin Erden'in cenazesi, yapılan inceleme-nin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi' nin morguna kaldırıldı.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder