Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR ALTINOLUK DEPLASMANINDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ...

Görüntünün olası içeriÄŸi: 16 kiÅŸi, Bülent Melda Bora dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan   Türkiye Bayanlar Voleybol 2. ligin de 5. hafta maçları oynandı.
     Oynadığı 4 maçın 4'ünüde kaza nan Bayramiçspor namağlup gittiği Altınoluk deplasmanından puansız olarak döndü.
     Kendi gibi namağlup ve lider du-rumda bulunan Altınoluk Belediye spor maçında tutuk bir oyun oyna-yan Bayramiçspor ilk set dışında ra kibine direnemedi.
      Bayramiçspor bu hafta sonu ö-nemli maçlardan birine daha çıka-cak. Averajla 3. sırada bulunan Bur sa ekibini konuk edecek Bayramiç spor'da tek hedef 3 puan olarak be lirlendi. Üst sıraları yakından ilgilen diren maçta ligde 4. sırada bulunan Bayramiçspor maçı kazanması du-rumunda bir üst basamağa çıkacak
        Bursa temsilcisi Nova Gençlik spor maçına iyi hazırlandıklarını be lirten takım antrenörü Mehmet GÜ-NEŞ; "Geçtiğimiz hafta sonu kötü bir oyun sergiledik ve bizden daha iyi motive olmayı başaran Altınoluk Belediyespor'a kaybettik. Lig uzun bir maraton galibiyetlerde olacak mağlûbiyetlerde olacak. Bu hafta sonu genç bir takım olan ve müca-deleyi hiç bırakmayan bir ekiple oy-nayacağız. Ligde rakibimiz averajla bir basamak üzerimizde bulunuyor. Bu maçı kendi evimizde oynamanın avantajıyla kazanacağımızı düşü-nüyorum."dedi.
        Bayramiçspor - Nova Gençlik Spor maçı Pazar günü saat 13:00' de ilçemiz spor salonunda oynana- cak. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder