Yeni
Loading...

Yerel Seçimler İçin Ak Parti Ve CHP'nin Adayları Çalışmalara Başlarken; ‹'İYİ PARTİ VE MHP, ADAYLARINI AÇIKLAMADI''

    Yerel Seçimler için Ak Parti ve CHP'nin Adayları çalışırken MHP ve İyi Parti'de adaylar açıklanmadı
      Yerel Seçimlere 7 aydan az bir zaman kala Ak Parti ve CHP adayları seçim çalışmalarına hız ve-rirken,MHP ve İyi Parti adayları henüz belirlenmedi
   Ak Parti mevcut Belediye Başkanı Sadettin ARS-LAN seçim çalışmalarına hız verirken, Ak Partide önümüzdeki dönem için adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.Fakat siyasi arenada ve halk arasında bir iş kadınının da Ak Parti adaylığı için isminin geçtiği ifade ediliyor. 
    CHP'de Mert UYGUN önseçime tek aday olarak girdi ve CHP'nin kesin adayı oldu. Mert UYGUN'da çalışmalarına hız verirken,CHP'de kaybedilmiş geç tiğimiz seçime nazaran parti içinde hiçbir muhale-fetin olmayışı ve tek aday üzerinde kenetlenmiş o-luşu dikkat çekiyor.
   Yeni kurulan İyi Parti'nin henüz adayı açıklanmaz iken genel seçimlerde ilçe merkezinde 1912 oy al-ması dikkat çekti. Edindiğimiz bilgilere göre İyi Par ti'de aday belirleme,belediye meclisi ve il genel için çalışmalar sürüyor ve kısa süre içinde İyi Parti' de adayını açıklayacak.
     Daha önceki yerel seçimlerde iki binin üzerinde 
oy alan MHP'nin son genel seçimde ilçe merkezin  de 468 oy alması dikkatlerden kaçmadı. MHP'nin aday belirleme sürecinde devam ettiği ifade edildi.

         Özellikle partiler arası ittifakların olmayacağı belirtilse de yerel seçimlerde seçmenin ittifak yapa cağına kesin gözüyle bakılıyor.  
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, gökyüzü, yazı ve açık hava
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder