Yeni
Loading...

23. İDA KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

Görüntünün olası içeriÄŸi: 9 kiÅŸi, Gökhan Demirsöz, DoÄŸukan Özel ve Mehmet Arslan dahil, kalabalık ve açık hava       Bayramiç Belediyesi’nce bu yıl 23’ üncüsü düzenlenen İda (Kaz-dağ) Kültür Sanat Etkinliklerin iki gün boyunca devam etti. Etkinlik boyunca yapılan konserlere yoğun ilgi gösteren halk büyük bir coşkuy la eğlendi. Festival Belediye Baş-kanı Sadettin ARSLAN´ın konuş-ması ve Türk Sanat Müziği sanat-çısı Zara'nın konseri ile devam etti. ikinci günde ise son zamanlarda yıldızı iyice parlayan,Türk Pop mü-ziği sanatçısı İlyas Yalçıntaş konse ri ile sona erdi. Etkinlik boyunca es ki belediye binası önünde açılan çadırlarda ise geleneksel hat sana tı, cam işlemeciliği, çömlek yapımı, geleneksel el işçiliği,kara kalem re- sim çalışmaları ve çeşitli firmaların açtığı stantlar büyük ilgi gördü.
     Bayramiç Belediye Başkanı Sa- adettin Arslan  ''Bu yıl ki etkinlikleri mizi yoğun katılımla ve coşkuyla gerçekleştirdik.
Vatandaşlarımız ve halkımızın çok ciddi ilgisi var gerek açılan stantlara gerekse etkinlik ve konserlerimize çok ciddi bir katılım var bu yoğun ka tılım dolayısıyla tüm hemşehrileri-mize çok teşekkür ediyorum. Bayra-miç bundan sonra da büyük heye-canlar yaşayacak, ilçemizi aydınlık yarınlara hemşehrilerimizin deste-ğiyle hep birlikte taşıyacağız, İnşal-lah önümüzdeki yıllarda nice yeni güzel etkinliklerde birlikte olacağız.” dedi.
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Sadettin Arslan dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder