Yeni
Loading...

YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, basketbol sahası, kalabalık ve stadyumGörüntünün olası içeriÄŸi: 48 kiÅŸi, gülümseyen insanlar       Bayramiç Belediyesi tarafından 6 branşta 400'e yakın çocuğun katı lımıyla düzenlenen yaz spor okulu sona erdi.
     400'e yakın çocuğa deneyimli 11 antrenör tarafından 6 branşta veri-len ve 1,5 Ay süren yaz spor okulu sona erdi. Yaz spor okulunun kapa-nış töreni; Bayramiç Kaymakamı Ra mazan Kendüzler, Bayramiç Beledi ye Başkanı Sadettin Arslan, İlçe Mil-li Eğitim müdürü Mehmet Etik, öğ-renciler ve ailelerinin katılımıyla ger çekleştirildi. Kapanış programı say-gı duruşu ve İstiklal Marşı ile başla-yıp protokol konuşmaları,Yaz Spor Okulu öğrencilerinin sertifika töreni ve son olarak Voleybol öğrencileri-nin gösteri maçı ile son buldu.
      Bayramiç Belediye Başkanı Sa-dettin Arslan;Bir organizasyonun da ha sonuna geldiğini belirterek çocuk larımıza verdiğimiz sözü yerine getir menin mutluluğunu yaşıyoruz. Bele diyeciliğin sadece altyapı üst yapı ve temizlikten ibaret olmadığını belir ten Başkan Arslan;Belediyeciliği her alanda yapmamız gerekiyor. Ülkemi zin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak ge leceğe yatırım yapıyoruz. Çocukları mızın sporda paylaşım ve dayanış mayı geliştirmelerini ve keyifli bir ta-til geçirmelerine imkan sağlıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana düzenlemiş olduğumuz çeşitli turnu-valar ve spor alanında gerçekleştir miş olduğumuz projeler ile spora ve sporcuya büyük önem verdiğimizi gösterdik diyen başkan Arslan son olarak hükümetimizin desteği ile ilçe ye yapılacak olan Yeni Spor ve Sine ma Salonunun çok kısa bir süre son ra temelini atacaklarını belirterek bu projenin hayata geçirilmesinde ciddi destek veren Sn. Grup Başkanveki-limiz Bülent Turan'a çok teşekkür e-deriz.Spora yapacağımız yatırımla-rımız ve desteklerimiz bundan son-rada hız kesmeden devam edecek diyerek sözlerine son verdi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder