Yeni
Loading...

TROYA'NIN YILDIZLARINDA BAYRAMİÇSPOR'A ÖDÜL...

Görüntünün olası içeriÄŸi: 9 kiÅŸi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriÄŸi: 13 kiÅŸi, Firuz Erdil ve Ilayda Sevi dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar   Çanakkale’de Troya’nın Yıldızları Hedef Spor ödülleri gecesi görkem li bir törenle gerçekleşti.
        İÇDAŞ Kongre Merkezi’ nde düzenlenen geceye AK Parti Grup Başkanvekili Bülent TURAN, ilçe belediye başkanları, daire müdür-leri, il ve ilçede bulunan kulüpler ve sporcular ve aileleri katıldı.
       Çanakkale tarihinin en büyük spor ödül töreninde spora katkıda bulunan belediye başkanlarına, da ire müdürlerine plaket verildi. Gece de dünya,Avrupa,Balkanlar ve Tür- kiye’de dereceye giren 350 katılım-cıya başarı plaketleri verildi.
    İlçemizi ve Çanakkale yi Türkiye voleybol Yıldız Kızlar Türkiye grup ve yarıfinallerinde temsil eden Bay ramiçspor'a da ödül verildi. Takım Antrenörü Mehmet GÜNEŞ te ba-şarılı ve deneyimli antrenörler kate gorisin de ödül aldı. Amaçlarının ö-nümüzde ki yıl Türkiye şampiyona-sına gitmek olduğunu belirten GÜ-NEŞ; Emeklerimizin karşılığını ku-palar, madalyalar ve bu gibi değerli ödüllerle alıyoruz. Hedefimiz önü-müzdeki yıl finalle re katılabilmek tüm sporcularımızla gurur duyuyo-ruz' dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder