Yeni
Loading...

Bayramiç Belediyesi Voleybol Turnuvası Sona Erdi


Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, 10 takımın katılımıyla gerçekleşen Bayramiç Belediyesi Voleybol Turnuvası, oynanan final müsabakasıyla son buldu.

İki hafta boyunca Bayramiç Spor Salonu’nda oynanan ve kıyasıya geçen maçlar sonunda İda Dizayn ve Foto Nazar takımları finalde karşı karşıya geldi. Bayramiçli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği maç, büyük heyecana sahne oldu. Oldukça heyecanlı geçen, seyir zevki yüksek maçı, 25-16, 25-21, ve 25-14’lük setlerle İda Dizayn takımı kazanarak şampiyon oldu. Maç sonunda dereceye giren İda Dizayn, Foto Nazar ve Doğuş Gazetesi’ne kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, spora büyük önem verdikleri için bu tarz spor etkinliklerini yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Bu turnuvamız sona erdi. Ancak Menderes Mahallesi’nde Halısaha Bahar Turnuvamız başladı. Yaklaşık 1 ay sürecek, akabinde sokak basketbol turnuvası ve okulların kapanmasıyla Yaz Spor Okullarımız bu yıl da devam edecek. Bayramiç Belediyesi olarak her daim spora ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Turnuvanın ardından maça yoğun katılım gösteren vatandaşlara, Belediye tarafından pilav ikramında bulunuldu.

DHA

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder