Yeni
Loading...

KONAK OTELİNİN TEMELLERİ ATILIYOR

         Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN, Konak Oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bayramiç Belediye Binasının ya-nında ki araziye yapılması planla nan büyük iş hanı diğer adıyla es-ki Konak oteli projesi, ihalesi yapı-larak sözleşmesi imzalandı.
      Konu ile ilgili görüşlerini açıkla-yan Başkan ARSLAN: “Göreve baş ladığımızdan bu yana büyük proje lere imza atarak halkımızın hizme-tine sunduk. Ayrıca göreve geldiği-mizden bu yana Belediye hizmet binası, Mehmet Akif Ersoy evi, Kar şıyaka Camii ve Taşköprü gibi tari- hi binaları tekrar ayağa kaldırarak bu projeleri hayata geçirdik. Mirası mız olan değerleri gün yüzüne çı-karmaya, Değerlerimiz ve vizyonu-muzu birbiriyle kavuşturmaya de-vam ediyoruz. İlçemiz meydanında çeyrek asır önce yıkımı gerçekleş- tirilen Konak Oteli Projemizin ihale sini yapıp sözleşmesini imzaladık. Binamız 3 bloktan oluşuyor. 1 blok otel şeklinde ve diğer bloklar işyeri olarak hizmet verecek. Binamızın maliyeti yaklaşık 5,5 milyon TL ola cak. 
    Önümüzdeki günlerde bu önem-li projeyi ilçemize tekrar kazandır-mak için inşaatımıza başlıyoruz.Bu büyük projemizi sabırsızlıkla bekle-yen hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi. 


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder