Yeni
Loading...

BÜLENT ÖZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI




2015 Genel seçimlerinde aday adayı olduğunu açıklayan Bülent ÖZ CHP Bayramiç ilçe teşkilatını ziyaret adip partililerle bir araya geldi. Chp Çanakkale Millet Vekili Aday Adayı Bülent Öz, yaptığı konuşmada, “Ailemden aldığım değerlerle, topluma hizmet etmek isteği ve arzusuyla siyasete atılarak bir görev almak istedim. Bende, bölgemizin, ülkemizin gelişmesinde sosyal bir sorumluluk alarak topluma faydalı olmak istedim. Bu bakımdan Onlar gibi, siyasete atılmayı ve bu yolda insanımızın elinden tutmayı, derdine deva olabilmeyi istedim.


İşte bu düşüncelerle siyasete atılmayı düşündüm. Hatırlayacağınız üzere 2007′de merkez atamasıyla 4. Sıra adayı ve 2011′de siz partililerimizin desteğiyle ön seçimde 3. Sıra Milletvekili adayı oldum. Adaylıklarım esnasında bulunduğum sıraya bakmaksızın, yorulmadan çalıştım. Çanakkale’de, parti programım gereği, gitmediğim köy, dolaşmadığım belde kalmadı. Sıkmadığım el, ulaşmadığım vatandaşımız kalmadı. Kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle, kahve kahve, vatandaşlarıma koşup çalışmalarımı yürütmüştüm.
O dönem, Partime değer katmak için maddi manevi büyük bir emek verdiğimi, Ödün vermeden özveriyle mücadele ettiğimi hatırlatmak isterim. Her seçim döneminden sonra da kabuğuma çekilmedim. Vatandaşımın kötü gününde, mutlu gününde hep yanında oldum. Partimin etkinliklerinde mümkün mertebe hep hazır bulundum. 2011 seçimlerinden hemen sonra da; İl, ilçe ve belde örgütlerinin tamamını, partimizin belediye başkanlarını tek tek yeniden ziyaret edip, seçim çalışmalarında göstermiş oldukları çaba için teşekkür ettim. Şimdi de yeniden aday adayı olarak yola çıkıyorum.


Cumhuriyetimiz, Halkımız ve Cumhuriyet Halk Partimiz için tekrar huzurunuzdayım. ‘Hayat’, ‘Ekmek’ ve ‘Özgürlük’ mücadelenize katkı sunmak için yeniden yola koyuluyorum. Bu yolculukta sizlerle sadece seçim zamanlarında değil, her zaman, her yerde, her şartta yanınızda olmayı arzuluyorum” dedi.


Kaynak : Bayramiç Doğuş Haber
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder