Yeni
Loading...

Çırpılar Köyü Çöplüğünde Yangın




Kazdağları'nın eteklerinde yer alan Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Çırpılar Köyü'nde, ormanlık bölgede çöplüğe dönüştürülen alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede bölgeye hareket eden orman ekiplerin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürdü.

Kazdağılarının eteklerinde yer alan Bayramiç'e bağlı Çırpılar Köyü'nde, ormanlık bölgede çöplüğe dönüştürülen alanda yangın çıktı. İhbar üzerine Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler kısa sürede bölgeye hareket edip yangını söndürdü. Yangında 15 çam ağacı zarar gördü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Derneği Bayramiç Şube Başkanı İbrahim Bingül, köylüleri ormanlık alana çöp atmamaları için uyardıklarını söyledi. Bazı duyarsız kişilerin fazla yakıt harcamamak için en yakın ormanlık alana traktörle çöplerini getirip boşalttığını belirten Bingül, "Özel İdarenin çöp konusunda bize yardımcı olmalarını istedik. Ama olumlu cevap alamadık. Bu sefer çıkan yangın ucuz atlatıldı. Ormanlık alanlar çöplüklerden arındırılmalı. Yoksa bir gün büyük bir felakete neden olabilir" dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder