Yeni
Loading...

Chp Bayramiç İlçe Yönetimi İstifa Etti



Bayramiç Chp Bayramiç ilçe teşkilatı istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç ilçe başkanı Kayhan Taşdöven yağptığı açıklamada ''Değerli Dostlarım aşağı yukarı beş yıla yakın idarecilik ve başkanlık yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığından kendi özgür irademle ayrılıyorum. Yönetici ve Başkanlık yaptığım dönem içerisinde toplumumuzun tüm kesimleriyle iyi ilişkiler içerisinde olup partimizin ilkeleri doğrultusunda Atatürk'ümüze onun ilke ve inkilaplarına sahip çıkan çoğulcu demokrasiyi savunan bir zihniyetle hizmet ettim.

Arkamızdan gelen genç arkadaşlarımızın yolunu açmak Cumhuriyet Halk Partisi'nin ihtiyacı olan ulusalcı,Atatürk'çü ve devletçilik ilkesini yitirmemiş genç dinamik kadrolarla çalışması için ben yönetici arkadaşlarımla beraber ayrılmanın uygun olacağına karar verdik.Biz bu partide artık küskün,dargın, muhalefet, iktidar kelimelerini duymak istemiyoruz.

Partimizin kapısı herkese açıktır herkesi kucaklayacaktır.Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın.Ben bir Bayramiç aşığı olarak Akp,Chp, Mhp li etnik kökeni ne olursa olsun çalışmalarımızda bilerek bilmeyerek üzdüğümüz kırdığımız insanlarımız varsa hepsinden şahsım ve yönetimim adına özür diliyorum.Bayramiç'in güzel insanları sizler her şeyin en iyisine en güzeline layıksınız.

Şahsıma verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.Hepiniz hakkınızı helal ediniz.Yarınlarınızın daha güzel olması dileğiyle ,sizleri seviyorum.Saygılar sunuyorum.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder