Yeni
Loading...

Bayramiçspor 2. Lige Katılamama Tehlikesiyle Karşı Karşıya




2014-2015 Sezonunda 2. Ligde oynama hakkını kazanan voleybol takımını ve süper amatör ligdeki futbol takımını oluşturma konusunda çok zorlandıklarını söyleyen kulüp başkanı S.Sami OZAR şu açıklamalarda bulundu; “2. Ligde oynamak için gerekli olan bütçeyi oluşturma konusunda artan, hatta geçen yıla göre 3’ e katlayan bir masraf ortaya çıktı.

Gerek daha iyi bir takım için sporcu masrafları, gerekse bunların sigorta ve vergi masraflarını hesapladığımızda lige katılım için maalesef yeterli bütçenin olmadığı ortaya çıkıyor.
Yeterli sponsor desteği alamadığımız bir gerçek. Son katılım tarihinin 1 Temmuz olduğu dikkate alınırsa bu desteklerin bu tarihe kadar kesinleşmesi gerekiyor ki, biz gerekli takım oluşumuna gidebilelim.

Bayramiçspor yönetimi olarak en büyük amacımız Bayramiç'li sporseverlere kaliteli voleybol izletmek hemde sporun en büyük getirilerinden biri olan kasabamızın tanıtımını en iyi bir biçimde yapmaktır. Bu konuya duyarlı gerek İş adamlarımızın gerekse halkımızın maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var.

Ayrıca Çanakkale Süper Amatör ligde mücadele eden bir futbol takımımız var. Onlarında ilçemizi en iyi şekilde temsil etmesini amaçlıyoruz.

Bunlar dikkate alınırsa işimizin ne kadar zor olduğu anlaşılır. Eğer gerekli bütçeyi sağlayamazsak, bir daha bu yerlere ulaşmak ve mücadele etmek çok zor olacak. İlçemiz için büyük getirilerinin olduğunu düşündüğümüz bu şansı iyi kullanmamız gerekiyor.

Yönetim olarak emeklerimizin karşılığını alacağımızı ve tüm Bayramiç'lilerin takımlarına sahip çıkarak destek vereceklerine inanıyoruz. En kısa zamanda sizlere iyi haberler vermeyi umut ediyoruz”, dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder