Yeni
Loading...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bayramiç'i Ziyaret Etti



Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "AK Parti iktidarı döneminde çok farklı noktalarda, çok farklı atılımlar yapıldı. Emniyette, adalette, sağlıkta, ulaşımda, gençlik alanı çalışmalarında, birçok alanda birçok atılım yapıldı" dedi.

Gelibolu Yarımadası'nda, Çanakkale Kara Savaşları'nın 99'uncu yılı dolayısıyla düzenlenen törenlere katıldıktan sonra Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir ile Bayramiç ilçesine geçen Kılıç, Kaymakam Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Sadettin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, daire amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Belediye önünde toplanan kişilere seslenen Kılıç, yaklaşık 20 yıldır kendisinden önce hiçbir bakanın uğramadığı ilçedeki yatırım ve hizmetlerin takipçisi olma sözü verdi.

Çanakkale Savaşları'nda 57'nci Alayın gösterdiği kahramanlık destanının, bütün dünyanın dilinde olduğunu vurgulayan Kılıç, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidarı döneminde çok farklı noktalarda, çok farklı atılımlar yapıldı. Emniyette, adalette, sağlıkta, ulaşımda, gençlik alanı çalışmalarında, birçok alanda birçok atılım yapıldı. Şimdi görüyorum ki Bayramiç de Ak Parti belediyeciliğiyle tanıştı. Şunu unutmayın; AK Parti olarak hizmet yolculuğumuz hiçbir zaman tek bir alanla sınırlı kalmadı. İnanıyorum ki Başkanımız burada AK Parti bayrağını yükseklere çıkaracak."

Konuşmasının ardından belediye başkanlığı makamına çıkan Kılıç'a, voleybolda 2. Lig'e yükselen Yeşil Bayramiçspor'un kadın sporcuları tarafından çiçek hediye edildi.

Belediyede, Arslan ve partisinin ilçe yöneticileriyle görüşen Kılıç daha sonra Bayramiç Stadı ile güçlendirme çalışmasına devam edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

AA
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder