Yeni
Loading...

TAHSİLDAROĞLU YİNE VERGİ REKORTMENİ OLDU

 


 Kolin Otel Megaron Salonunda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Defterdar Mustafa Işık, Çanakkale’de vergi tahakkukunun 1 milyar 175 milyon lira, tahsilatın ise 857 milyon lira olduğunu söyledi.

Çanakkale’de gelirin gideri karşılama oranının yüzde 83 olduğunu ifade eden Işık, bu oran ile Çanakkale’nin Türkiye genelinde 17’inci il olduğunu dile getirdi. Vali Ahmet Çınar ise ödüle layık görülen mükellefleri tebrik etti. Yapılan konuşmaların ardından rekortmenlere ödülleri takdim edildi.

Kurumlar Vergisi rekortmeni Tahsildaroğlu Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selman Tahsildaroğlu’na ödülü Vali Çınar tarafından verilirken, Doğtaş adına Doğanlar Holding Yönetim kurulu üyesi Şadan Doğan’a ise ikincilik ödülübü Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin takdim etti. Gelir Vergisi şampiyonu Tokgöz Ticaret adına Salim Tokgöz’e, ikinci Kadir Tınmaz ve üçüncü Nebahat Kaymak adına eşi İsmail Kaymak’a ödülleri de törende verildi.

Kent ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunan Akçansa, İÇDAŞ ve Kale Grubu şirketleri de plaketle onurlandırılırken, meslekte 39. yılını dolduran Defterdar Mustafa Işık’a da plaket verildi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder